Marktconcept

Jaarmarkt bergeijk 017

Marktconcept

Sinds vele jaren zijn wij zeer succesvol met onze snoepbakken, welke door zijn aantrekkelijke uitstraling de consument uitnodigen tot aankoop.

Deze snoepbakken welke wij verkopen onder de naam “topper” leveren wij met een inhoud van 420 tot 450 gram worden op vele markten en in winkels verkocht.

Vanwege de steeds terugkerende vraag naar bakken met een wat kleiner inhoud zijn wij sinds kort over gegaan naar de medium-size bakken met een inhoud van 250 tot 300 gram, dit geheel afhankelijk van de soort en volume van het product.

Deze nieuwe maat snoepbakken leveren wij onder de merknaam SNOOPIEZ in wel 120 soorten en met een advies verkoopprijs van € 2,00. De bakken zijn aan de bovenzijde voorzien van een aantrekkelijke merksticker en aan de onderzijde een sticker met naam, gewicht, tht datum en ingrediënten.

Met een goede presentatie is in winkels, supermarkten, tankstations, braderieën en markten is met dit product een hoge omzet en aantrekkelijke marge te behalen.

Bovendien kunnen wij u als producent een uitstekende SERVICE verlenen;

1) Niet zo vlot lopende soorten (dat kan regionaal verschillen) kunt u geheel kosteloos omruilen, zodat u nooit met onverkochte producten blijft zitten.

2) Op uw verzoek voorzien wij u van uitnodigende prijskaarten.

Deel dit bericht

X