Formule snoepbakken

Marktconcept: Formule snoep-bakken

Succes verzekerd

Sedert vele jaren zijn wij zeer succesvol met onze snoep-bakken. De snoep-bakken hebben een aantrekkelijke uitstraling die de consument uitnodigen tot aankoop.

Deze snoep-bakken welke wij verkopen onder de naam “Topper” leveren wij, afhankelijk van de soort, met een inhoud van ca 380 tot 400 gram. Ze worden op vele markten en in winkels verkocht.  Dat er steeds meer verkooppunten bij komen bewijst ons succes !

Dat onze afnemers enthousiast over deze snoep-bakken zijn is niet zo verwonderlijk. Uw klanten kunnen ook rekenen ! Met een geadviseerde verkoopprijs van € 3,00 , eventueel 2 voor € 5,50 en 4 snoep-bakken voor € 10,00 koopt de consument voor een héél scherpe prijs de lekkerste snoepsoorten !

Maar ook zeer belangrijk ; Met úw aantrekkelijke inkoopprijs behaalt u naast een grote omzet een zéér mooie winstmarge !!
Bel ons (+31(0)610680602 )  en wij maken u nét zo enthousiast als we zelf zijn over dit concept.

Naast deze “Topper” snoep-bakken is er steeds terugkerende vraag naar snoep-bakken met een wat kleinere inhoud en zijn wij sinds kort ook over gegaan naar  medium-size snoep-bakken met een inhoud van gemiddeld 200 tot 250 gram, dit geheel afhankelijk van de soort en volume van het product.

Deze  maat snoep-bakken leveren wij onder de merknaam SNOOPIEZ in wel 120 soorten en met een advies verkoopprijs van € 2,50 en eventueel 2 voor € 4,50  en 5 voor € 10,00  Deze snoep-bakken zijn aan de bovenzijde voorzien van een aantrekkelijke merksticker en aan de onderzijde een sticker met naam, gewicht, tht datum en ingrediënten.

Met een goede presentatie is in winkels, supermarkten, tankstations, braderieën en markten met deze producten een hoge omzet en aantrekkelijke marge te behalen.

Om het u gemakkelijk te maken leveren wij bij uw eerste bestelling gratis zéér aantrekkelijke en duidelijke prijskaarten voor in uw vestiging.  Tenslotte is úw succes ook óns succes !!

Deel dit bericht

X